Om Oss

Våningen & Villan grundades redan 1998 med en klar vision att på ett mer personligt sätt förmedla bostäder. Hos oss blir ni som kund aldrig en i mängden. Vi skräddarsyr varje bostadsaffär efter era behov och önskemål. Dels genom unika bostadskoncept och dels genom säljpaketen – Guld, Silver och Brons.

Idag består Våningen & Villan av fem bostadsbutiker i både Malmö och Lund. Med över 40 medarbetares kompetens och den mångåriga erfarenhet som vi tillsammans besitter kan vi bostäder som ingen annan. Ett brett servicetänk är en självklarhet då vi värderar goda relationer oavsett vilken typ av kund du är. Många av våra kunder är återkommande vilket är ett kvitto på att de är nöjda med vår tjänst.

Våra fastighetsmäklare är utvalda med stor omsorg och lever upp till de förväntningarna vi ställer. Dessutom är de områdesspecialister för att just kunna erbjuda er en bättre och djupare servicenivå. De har koll på skolområden, kommunikationer och mycket annat som talar för just ert område. Tillsammans finner vi vägen till er kanske bästa bostadsaffär någonsin.

Vill du veta mer om oss och det vi erbjuder eller boka ett möte för en kostnadsfri bostadsvärdering? Tveka inte att kontakta någon av våra mäklare på 040-98 11 77 eller 046-12 11 77, alternativt maila till info@vaningen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s