C/O Home

När du hör det här ljudet; /hœst/, då vet du att det är dags att vända blad.

Det är bråda tider hos C/O Home och vi älskar att ha mycket att göra. Hösten är i och för sig normalt en tid då vi är uppbokade till öronen men den här hösten kommer definitivt att skrivas in i vår, än så länge, relativt korta historia. Det är dags att vända blad och påbörja ett nytt kapitel.

Vi kommer att flytta vår Malmö-butik till Studentgatan 2, mittemot Hansa och granne med den moderna bistron CafeCafé. Dessutom kommer vi att gifta oss ordentligt och bli ännu tightare med Våningen & Villan, som vi redan samarbetar väldigt nära med. Vi flyttar nämligen in tillsammans med deras citykontor i den nya lokalen. Konceptet kommer att bli något helt nytt, en integrerad yta med butik, konferensrum och kontor. Samtidigt som vi planerar en ny butik så håller vi också på att sälja ut det vi har i den gamla butiken, som dock kommer att finnas kvar in i det sista. Vi fortsätter med inredningskonsultationer och event under tiden samt också de styling- och inredningsuppdrag vi har åt Våningen. Som vanligt har vi också varit på inköpsmässa och satt vårt koncept för hösten, som vi dock kommer att hålla på ett litet tag och presentera först i den nya lokalen. Nyheter och nya trender kommer vi alltså att presentera någon gång i november men visar här några bilder som inspiration. Håll också utkik på vår hemsida, Facebook-sida och Instagram-konto där vi kontinuerligt lägger upp nytt material.

Det blir minst sagt en rolig och innehållsrik höst för oss. Lite symboliskt känns det ändå att flytta in i en lokal som tidigare huserat en brudklänningsbutik. Traditionen lever vidare med att skräddarsy och uppfylla drömmar.

 

 

Alla bilder är lånade av respektive företag: H Skjalm P, Linum, Oscar&Clothilde, Serax och Spira

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s