C/O Home

EFTERLÄNGTADE FÖRÄNDRING

En klok tränare sa en gång att man måste titta bakåt för att kunna ta välgrundade beslut om framtiden. Med andra ord måste man veta var man har varit för att kunna bestämma sig för vart man ska. Några kallar detta fenomen för helikopterperspektivet och för de som är mer visuella är det en bra bild att ha med sig. En helikopter kan blicka bakåt längs den väg man tillryggalagt men också spana framåt för att sondera terrängen och ta kloka beslut med hjälp av den samlade informationen. Risken i all verksamhet är att man glömmer bort bakåtblickandet för att man ständigt är på väg framåt och tänker på nästa steg och nästa utmaning.

På C/O Home står vi just den här hösten inför många spännande förändringar. En av dem kommer ni att kunna se resultatet av nu på torsdag då vi lanserar vår nya hemsida. Det har varit en lång resa för oss och vi har låtit det ta tid. Vi har stött och blött. Tittat bakåt och framåt tills det snurrat i huvudet. Sprungit vilse och hittat rätt för att återigen ta en avstickare som ibland visat sig bli en omväg. Valt bort och valt till. Diskuterat och varit oense för att sedan enas igen. Vi kan lova att vi har synat oss själva i sömmarna rejält för att kunna ta fram en bild som vi alla kan stå för och som vi tror visar och beskriver oss på samma sätt som våra butiker och vi som personer gör. Vi hoppas att ni känner igen oss i det nya genom att allt som är samma gamla vanliga C/O Home finns där men att vi helt enkelt bara har blivit bättre på att visa det. Vi har lagt ner mycket tid under den här resan men känner nu äntligen att vi kommit fram.

Kommit fram till starten. Starten på en ny resa tillsammans med er. Vi vill att vår hemsida ska vara levande och spegla oss i allt vi gör. Och vi är definitivt redo att sparka igång. Den kloke tränaren brukade också säga att viljan att vinna är inte på långt när lika viktig som viljan att förbereda sig för att vinna. Nu har vi förberett oss tillräckligt. Vi är redo. Vi har nog aldrig varit mer redo. Bring it on!

COHome

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s