C/O Home

MÖTE MED MERSMAK

Ibland är det som om livet leder en in på somliga stigar som av en slump. När man sedan går där träffar man på människor som ger ett enormt mervärde. Efter ett tag känns det som en självklar relation man nästan inte kunde vara utan och det är svårt att tänka sig att det egentligen var på ett slumpartat sätt man träffades. Det kan vara på ett personligt plan men minst lika ofta träffar man, tillsynes slumpartat, en person som ger enormt mycket mervärde arbetsmässigt. Känner ni igen er?

Just detta hände när vi träffade Anna-Celinda Jonasson. Hon skulle sälja sin lägenhet på Kastellgatan i Malmö genom Våningen & Villan och hade då blivit rekommenderad en homestyling av sin mäklare. Anna-Celinda och hennes man har en fantastiskt vacker lägenhet som de med träffsäker hand inrett mycket smakfullt. För att bilderna inför visningen skulle bli något utöver det vanliga valde vi att addera några extra inredningsdetaljer och komplettera där det behövdes funktion såsom till exempel med en taklampa. Vid första mötet då vi gick igenom hemmet och vad vi kunde bidra med, såg vi några oerhört snygga tavlor som visade sig vara Anna-Celindas eget verk. Anna-Celinda är AD och var då på väg att sätta igång ordentligt med sitt eget företag efter att ha jobbat sporadiskt under föräldraledigheten och de verk vi såg var en liten bisyssla som hon har haft. Posters och bilder som blir vackra konstverk på väggarna under märket My Little Treasure.

Processed with VSCOcam with x1 preset

När första kontakten var tagen blev det ett andra möte inför fotograferingen då vi kom och hjälpte till att styla lägenheten och då också bokade in ett mer formellt möte för att titta på Anna-Celindas portfolio. När vi väl träffades i butiken och började prata jobb och affärer klickade det direkt och hennes produktion av posters passar perfekt in i både vår butik och på de styling- och staginguppdrag vi jobbar med åt Våningen & Villans kunder. Vi jobbar ständigt med att försöka hitta nya leverantörer som naturligtvis ska passa in i vårt skräddarsydda sortiment, men som också kan ge oss mervärde genom att vara en dynamisk partner som pushar oss att bli bättre med utgångspunkt i en gemensam grundsyn. Vi har letat efter tryck och posters ända sedan vi öppnade butiken och det finns så oerhört mycket att välja på. Vi har hittat snygg design i alla prisklasser men inget med det lilla extra och oftast i massproduktion utan personlig koppling. I mötet med Anna-Celinda har vi hittat det lilla extra hos en person som drivs av samma värden och står för samma saker som vi själva och där det dessutom finns en lokal anknytning, vilket känns oerhört kul.

1716

Vi hade förmodligen aldrig hittat dessa oerhört vackra posters om det inte vore för mötet inför visning och fotografering. Men nu när vi väl har hittat Anna-Celinda och hennes märke My Little Treasure känns det som att vi samarbetat länge och med en oerhört mångsidig produktion som passar vårt skräddarsydda koncept så kommer vi definitivt kunna växa vidare tillsammans.

Hur gick det med försäljningen på Kastellgatan då? Jodå, lägenheten blev såld till rätt pris med nöjda parter. Nu återstår bara att hämta hem inredningsdetaljerna som ska ut och jobba i ett nytt hem, kanske tillsammans med ett tryck från My Little Treasure.

Trycken hittar ni antingen hos oss i butiken eller på www.nordicdesigncollective.com samt www.favoritsaker.se . Anna-Celinda håller också på att bygga upp en egen webbutik på www.mylittletreasure.se . Under tiden hittar ni henne på Instagram och Facebook under namnet mylittletreasureprints.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s