C/O Home

INRED MED TYSTNAD

Mörker, tystnad, trygghet och lugn. Tre viktiga ingredienser när vi ska somna in och sova bra. Det är svårt att reparera och sova ikapp timmar man tappar under en natt och därför finns det all anledning att se över sovrumsinredningen. Vi har skrivit om detta förut (läs igen här) och det finns vissa saker man bör tänka på. Det ska vara mörkt. Det ska vara tyst. Det ska kännas tryggt. Du ska känna lugnet.

Idag tänkte vi fokusera på tystnaden.

Tror att de allra flesta kan relatera till känslan man får när man kliver in i ett hotellrum. Det känns dämpat och lugnt. Tyst och tryggt. Ofta finns det en heltäckningsmatta och tjocka gardiner, ibland en sänggavel. Rummet är utfyllt med en stor säng och mycket textilier, vilket bygger upp en gedigen ljuddämpning och därför suger upp alla ljud.

Ge dig själv lite kärlek. Ge dig själv förutsättningarna för en god natts sömn. Fyll ut sovrummet med stora stoppade möbler, gärna en heltäckningsmatta och varför inte en skön, generös huvudgavel som kommer att ta bort en stor del störande ljud. Med en sängkappa, kanske i samma tyg som gaveln, skapar du dessutom mer dämpning.

Mörker, tystnad, trygghet och lugn. Ta en sak i taget och bygg en långsiktig satsning på ditt eget välbefinnande. En gavel kan bli starten på ditt nya liv.

DSC_0049

DSC_0047

DSC_0056

DSC_0059

DSC_0073

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s