HTA

HUR DU LYCKAS ATT TRÄNA PÅ MORGONEN

Nu är våren på gång och det blir ljusare på morgonen för varje dag som går. Många har inarbetade mönster på morgnarna och det är lätt att det känns som ”måndag hela veckan”. Jag som drivit gym i många år vet också att det finns en stor del av befolkningen som springer och tränar tidigt på morgonen, och där ibland jag. För många har det blivit en vana som nästan är otänkbar att leva utan. Och när man tänker på det finns det väl egentligen bara fördelar med att ha träningen avklarad innan frukost, förutom att man måste gå upp lite tidigare. Men om du hittar rätt struktur och vana är det inte mycket extra tid det tar och du kommer uppleva många fördelar med att träna direkt på morgonen. Här bjuder jag på några tips som får dig att känna dig taggad direkt när klockan ringer, och tänk på hur skönt det är efteråt! Kör hårt!

Jumping on the beach

Sätt din favoritmusik som alarm

Med dagens mobiler finns det många möjligheter. Välj en låt att vakna till som får dig att känna dig peppad.

Sov i träningskläder

Varför inte sova i dina träningskläder eller i alla fall delar av dem. Om det bara är att dra på sig shortsen så blir det lättare att komma ut på löprundan.

Skapa en vana

Sätt korta men nåbara mål. Testa en vecka med att träna på morgonen och utvärdera! Jag lovar dig att du får en positiv känsla som du kan leva på resten av dagen.

Sporty woman

Träna korta och enkla pass

Håll dig till träning som inte är för komplicerad. När du väl är ute i löpspåret eller sitter på spinningcykeln så rullar det bara på.

Drick ett stort glas kallt vatten

Vätska får kroppen att komma igång snabbt. Drick ett kallt glas vatten direkt när du vaknat så känner du dig pigg direkt.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s