C/O Home

SOM VI HAR LETAT EFTER PRYLARNA DU VILL INREDA MED – SNART ÄR DE HÄR!

Trendprylarna att bli kär i

Detaljer i koppar och mässing. Brickor och/eller skärbrädor. Lätta att älska och använda.

Nyheter från danska H Skjalm P

www.hskjalmp.dk

H. Skjalm P - Spring 2014_Page_12 H. Skjalm P - Spring 2014_Page_11 H. Skjalm P - Spring 2014_Page_08

Inred med glimten i ögat

Inredningsvärlden är i behov av en dos självdistans. Att våga göra fel ibland och kunna skratta åt sig själv. Allt behöver inte tas på så stort allvar – gör som Pippi Långstrump och bli sakletare.

Letar du efter en liten, rolig inredningspryl som kan bli en snack-sak (conversation piece) eller kanske en liten detalj som gör dig glad varje gång du ser den?

Hela världen är full av saker och det behövs verkligen att någon letar reda på dem. På Formex känner man sig lite som en sakletare och det gäller att hitta de gömda skatterna. Det gjorde vi när vi sprang på en, för oss, ny dansk leverantör som har ett stort och varierat utbud med olika kollektioner och designers samt egen design i märket JUST by Rikki Tikki. Med några av produkterna skänker man också pengar till välgörande ändamål. Noahs träd genererar pengar till organisationen Plant-et-Trae och en elefant från Elephant Parade drar in pengar till TAEF (The Asian Elephant Foundation).

www.rikkitikki.dk

RikkiTikkiNoahs_trae_01 RikkiTikkiJUSTWall RikkiTikkiJUSTknager RikkiTikkiJUSTkeramik RikkiTikkiJUSTfigurer RikkiTikkiJUST_forside RikkiTikkiCDL_puder_01 RikkiTikkiCasa de luxe kudde

Konst i soffan?

Det är fler än Carolina Gynning som presenterar sina konstverk som tryck på dekorationskuddar och vi har hittat en ny leverantör som jobbat hårt för att det tryckta motivet ska bli så likt originalet som möjligt. Konstverkets namn och konstnärens signatur finns också med på alla produkter så att det verkligen ska kännas som om man får med sig ett konstverk hem. Konstnären heter Nina Jacucci och hennes motiv gör sig oerhört fint på kuddar men finns också bland annat på rullgardiner och brickor.

www.fabulousarts.se

FabulousArtsSoSth-Touching-Life-Blue-640x471 FabulousArtslove-is-in-the-air-640x426 FabulousArtsEndless-Wisdom-3-640x320

År efter år levererar de nya favoriter!

Spira har funnits med oss sedan starten och deras mönster har blivit personliga favoriter hos många. De lyckas också överraska och förbluffa oss varje år med sina nyheter och i år är det ett nygammalt mönster som dyker upp i nya färgställningar. Nytt för i år är också att Spira äntligen har hittat en ny leverantör på själva tyget de trycker sina mönster på och kommer då att fasa ut det gamla vartefter lagret uppdateras. Den nya tygkvaliteten har en större del lin i sig och är fantastiskt tjockt, blankt och följsamt. Ett av de mönster som kommer att tryckas på den nya kvaliteten är grafiska Zilla och det andra blir en favorit i repris; nygamla Vattenhyacint. Även enfärgade Klotz kommer i en ny ljusare, gråturkos nyans. Nytt hos oss men ingen nyhet egentligen är den lilla pallen med slanka ben som kommer att kunna ta för sig rejält i våra vårmiljöer.

www.spirainredning.se

Spira Pall SpiraZilla och Klotz SpiraVattenhyacintbricka SpiraVattenhyacint+Zilla Spiranyheter Spirablandat

Standard

2 thoughts on “SOM VI HAR LETAT EFTER PRYLARNA DU VILL INREDA MED – SNART ÄR DE HÄR!

  • Hej Åsa

   Ring till C/O Homes Malmö-butik och fråga efter Annika. Jag tror hon kan ge dig svar på den frågan.

   Telefonnummer: +46 40 97 37 00

   Hälsningar,

   Våningen & Villan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s